Vi blir nu Club Active Ljungskile!
2016-12-30 15:40
Club Active
Ljungskile Gymnastikförening har officiellt bytt namn och blir nu Club Active Ljungskile!

Igår, torsdag kunde vi lansera nyheten om vårt nya namn på ett välbesökt Skinkgympa-pass, med hela 80 st aktiva! Oerhört kul!

Detta är ett delmål som nåtts efter ett två års långt förändringsarbete. För två år sedan blev styrelsen tvungen att ta ett beslut om att en förändring i föreningen behövdes till. Föreningen hade de två senaste åren tappat en tredjedel av sina vuxna medlemmar vilket bland annat innebar ett negativt resultat i de ekonomiska rapporterna. Föreningen var och är en välmående förening som klarar av ett par dåliga år men den negativa trenden behövde vändas ganska omgående för att säkra en fortsatt verksamhet där utbildade och kvalificerade ledare och ett brett utbud är en självklarhet.

Vårt beslut ledde till fyra utspridda arbetsdagar där styrelsen bjöd in och engagerade, ledare, värdar och medlemmar i olika delar av processen. Vi genomförde bland annat marknadsanalyser, sammanfattade föreningens styrkor och svagheter och ställde dom emot föreningens möjligheter och ev hot.

Arbetet har resulterat i flera viktiga slutsater som i sin tur ligger till grund för en handlingsplan. Att byta namn och förtydliga vår verksamhet gentemot kund är ett delmål på vägen som vi nu precis att börjat implementera! Det ser vi fram emot med stor spänning!

Har du frågor kring vårt arbete är du mer än välkommen att kontakta vår ordförande Brynja Brynjarsdottir, 0705-521711 eller lägg ett mail till clubactiveljungskile@gmail.com. (vår gamla e-post adress är naturligtvis fortfarande aktiv)

Vi önskar er en god fortsättning och ett gott nytt år!

Anmälan hösten 20192019-08-08 09:27
Kryssa en vän!2017-10-15 21:44