Club Active i Ljungskile
- rörelse och glädje för alla
Anmälningssystem inför inomhuspass
2020-09-14 10:32

Hej

I oktober går Active Moves och Active Box in i Ljungskileskolans gymnastikhall. För att vi då ska kunna säkerhetsställa att de som vill träna på våra pass ska få plats, i och med den 50-personers gräns som för tillfället råder, kommer vi använda oss av Sportadmin medlemsapp och skicka ut kallelse/inbjudan till de passen som ni medlemmar brukar delta i. Ni kan då med enkelhet anmäla er i appen genom att klicka i ”Kommer” eller ”Kommer ej” ända fram till dess att passet startar.

För att bli kallad till de pass ni önskar har ni antingen redan blivit, eller kommer under denna eller nästa veckas utomhuspass bli uppskrivna på respektive pass av våra värdar. Om ni inte deltar denna eller nästa vecka på respektive pass mailar ni clubactiveljungskile@gmail.com så lägger vi till er på passen ni önskar.  Alltså är ni en gång uppskriven behöver ni inte göra mer än att anmäla er när kallelsen/inbjudan kommer ca ett dygn före passets start.

Vid förhinder att delta är det av vikt att avanmäla sig så platsen kan användas av någon annan medlem.

Hör gärna av er om ni undrar något.

Väl mött under höstterminen!

Styrelsen Club Active Ljungskile