Active Low Impact
Magnus

Fredag 11.00-12.00 – Hopplös gympa/funktionell träning,  Magnus  - OBS(!)Tennishallen

(I samarbete med Villa Motionera)

Vi jobbar med rörlighet, koordination och balans i övningar som du lätt anpassar till Din nivå. Endast stående övningar, inga hopp!

I alla övningar ingår olika nivåer av styrka med din egen kropp som belastning. Ibland tar vi även hjälp av varandra och jobbar i par.

Övningarna gör vi till musik, men musiken är endast en bakgrund, dvs inga övningar är koreograferade. Du har all möjlighet att göra rörelserna i din egen takt.

Passet riktar sig till Dig som behöver komma igång med rörelse, förbättra balans/koordination/styrka för att lättare klara av vardagen.

Ingen åldersgräns, funkar för alla åldrar, ex om Du är långtidssjuk, i någon form av rehabilitering, eller om du är något äldre!

Även vana motionärer har stor nytta av passet som skadeförebyggande och som hjälp att utföra tyngre övningar korrekt och effektivt.