Här gör du din anmälan för HT 2019
Vill du anmäla ditt barn till någon av våra barn- och ungdomsgrupper?
Via länken nedan kommer du till en extern webbplats där du har möjlighet att anmäla ditt barn till någon av våra barn- & ungdomsgrupper. Följ instruktionerna och fyll i de uppgifter som efterfrågas. En ny anmälan krävs inför varje termin.
Terminsavgiften är 300 kronor varav 50 kronor är medlemsavgift. Är ditt barn med i 2 grupper blir kostnaden 550 kronor.

Vill du anmälda dig till våra vuxenpass?
Via länken nedan kommer du till en extern webbplats där du har möjlighet att anmäla dig för ett terminskort som ger dig tillgång till samtliga våra vuxenpass. Följ instruktionerna och fyll i de uppgifter som efterfrågas. En ny anmälan krävs inför varje termin.

Terminsavgiften för vuxna är 500 kronor varav 50 kronor är medlemsavgift. För ungdomar (12-21år) som enbart vill träna vuxenpassen, är terminsavgiften 400 kronor varav 50 kronor är medlemsavgift.

Engångsavgift: 50 kr, vi har inga kortapparater så vi kan endast ta emot kontanter vid aktuellt träningstillfälle.

!!OBS!! Anmälningar till HT 2019 öppnar 8 augusti 2019. Anmälningar som kommer in före det datumet är ogiltiga. !!OBS!!

Denna länk är gemensam för anmälan till både barn- ungdom-och vuxenaktiviteterna.

• Vi tar gärna emot intresseanmälningar från ungdomar som är intresserade av att arbeta som ledare och assistenter i våra barn- & ungdomsgrupper. Behovet varierar från termin till termin. (vid intresse kontakta oss via clubactiveljungskile@gmail.com )