Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Christina Parrow
Christina (Kia) Parrow mötte yogan för 20 år sedan. Hon har under åren praktiserat mindfuellness, deltagit i meditationsretreats och flertal yogakurser. Hon är utbildad Yoga Global 200h, är personlig tränare inom Global yoga och även yinyoga-instruktör. 

Christina leder även skogsbad i Ljungskiles vackra skogar, är utpräglad friluftsmänniska sedan barnsben och älskar segling, kajak och vandring. 
Tåve Jernmark Burrows
Tåve

Tåve kommer från en friidrottsaktiv familj som tränar och tävlar för Ljungskileklubben Hälle IF. 

Hon är aktiv i flera sporter, såsom längdskidåkning, simning och självklart löpning. Allra helst vill hon motionera ute i naturen men uppskattar också ett farthöjande pass på löparbanan.

Tåve tycker om att utmana sig själv och lära sig nytt, vilket också genomsyrar hennes pass och uppmuntrar deltagarna att kliva ur sin bekvämlighetszon. 

Som kuriosa kan nämnas att Tåve i vuxen ålder lär sig att segla Laser samt att åka skridskor. Hon är nybliven vinterbadare och kan faktiskt jonglera och sjunga Gangnam style samtidigt. 

Cicki Fredriksson

När Cicki leder pass gör hon det med en enorm glädje och energi vilket gör att deltagarna kämpar lika hårt.  Hon har en stelopererad rygg och har efter operationen successivt fått tillbaka ett fysiskt aktivt liv. Detta gör henne till en sann inspirationskälla för andra.
Att sätta upp mål och anta nya utmaningar är en drivkraft. Det har blivit flertalet lopp som inom både löpning och MTB: Midnattslopp, Kraftprov, Ljungskileslinga, Göteborgsvarvet, Hunneberg XC m.fl.  Cicki har jobbat i franska alperna två säsonger och älskar skidåkning, nya utmaningen är telemark! Dessutom ses hon ofta på cykel nerför olika downhill-utmaningar.

Musik är en viktig del i livet, Cicki älskar både dans och sång. 

Active Moves ger en perfekt kombination av träning med musik och med Cickis musikaliska intresse kan vi utlova bra musik som är väl anpassade till rörelserna.


Lise-Lotte Andreasson

För tillfället leder inte Lise-Lotte något eget pass för Club Active, men hjälper till som vikarierande instruktör. 


Liselottes intresse för idrott när hon var barn var minimalt, men hon övervann sin motvilja och började som instruktör 1988. Hon har sedan dess alltid uppskattat gruppträning, då det är ett roligt och allsidigt sätt att röra sig.


I början av 2000-talet utvecklade hon ett intresse för löpning, vilket vuxit sig allt starkare, då hon uppskattar det som en rolig utomhusaktivitet. Detta intresse fick henne att genomföra en svensk klassiker (år 2016) Att träna för en svensk klassiker kräver såklart grenspecifik träning och Lise-Lotte upplever också att alla de HIIT-pass som hon genomfört gett henne en grundstyrka som gjort att hon kunde genomföra klassikern utan skador, dessutom med en känsla av att vara allsidigt tränad och stark

Lise-Lotte har också deltagit i Ljungskileutmaningen alla tre åren och hamnade på prispallen 2 ggr. Hon har också deltagit i en hel del andra motionslopp, såsom Göteborgsvarvet och Ljungskileslingan. På Ljungskileslingan fick hon en strålande tid och en välförtjänt bronsmedalj.


Karin Eriksson
Box

Karin Eriksson är utbildad Boxinstruktör men har också genomgått flertal utbildningar riktat mot både traditionell gympa, aerobic samt Step up-instruktör. 


Ända sedan början av 90-talet har hon instruerat och inspirerat motionärer på olika orter i olika klasser, ex medelgympa, hopplös gympa, step up, aerobics och box.


 Utöver sin roll som instruktör är Karin aktiv motionär och syns ofta med joggingskor eller cykel i skogen, längs vägarna med gångstavar eller inomhus med en innebandyklubba i handen. Hon har genomfört flera motionslopp, bland annat ett 10-tal Göteborgsvarv, och har vid två tillfällen fått en bra placering på cykeltävlingen Ljungskileutmaningen. Vid två tillfällen har hon hamnat på prispallen på loppet  och även fina placeringar på diverse MTB-lopp. Under åren 2014-2015 genomförde hon en Svensk klassiker och hon har också under 2018 genomfört en egen Klassiker i Ljungskile.

Magnus Larsson

Verksamhetsansvarig VILLA MOTIONERA AB

Magnus Larsson är legitimerad sjuksköterska, certifierad massör, diplomerad massageterapeut, kinesiotapning och kunnig i löpskolning.

Han arbetar dagligen med massagebehandlingar och instruktion i redskaps- och kroppsviktsträning samt löpskolor. Det är inte heller ovanligt att han föreläser om muskellära och träning med fokus på kroppsmedvetenhet.


I ca 35 år har Magnus löptränat och sprungit lopp på längder från milen upp till 6-timmar. Springer allra helst i terräng.

På sommarhalvåret är han aktiv som kajakledare i Friluftsfrämjandet och leder turer och kurser. Cyklar även en del MTB och simmar gärna utomhus vår-sommar-höst. Tävlingsbakgrund i utförsåkning, men åker nu företrädesvis telemark.


Magnus vet vikten av att ha en bra grundstyrka, en väl balanserad kropp som är mjuk och rörlighet. Hans pass ger oss en möjlighet att uppnå detta.

 


Lotta Gergils-Aston
Yoga-Lotta


Sedan början av 2000-talet har Lotta varit en aktiv Yogautövare och inspiratör. För henne genomsyrar det hennes livsstil, både privat och professionellt då Lotta arbetar som Ayuruedisk terapeut. 

För Lotta ligger fokuset på andetaget samt tekniken att röra och stärka kroppen på rätt sätt. Även helhetsupplevelsen är av vikt och låter Lotta salen lysas upp av värmeljus och lyktor, 

Lotta har varit verksam som Yoga instruktör i Club Active sedan 2015 och genomgår regelbundet olika utbildningar för att utveckla sig själv och sin träning. 


Jolene Purves Stigh
En av Jolenes alla styrkor är hennes musikalitet. Den genomsyrar hennes pass som bygger på rörelseglädje, genomtänkta övningar och konditionskrävande moves till bra musik.
Hon är gediget intresserad av att skapa spännande pass med dansinspirerande rörelser. 
Med sin profession inom sjukvården är Jolene extra medveten om rörelsens betydelse för vårt välmående. Eftersom man dessutom går ifrån hennes pass med ett leende på läpparna är Jolene verkligen ”extra allt”


 

AnnSofi Öhman
Tabata

Ann-Sofi Öhman är utbildad hälsovägledare och motionsledare. Sedan 10 år har hon kört pass här i Ljungskile. Att få inspirera till rörelseglädje och ta del av den härliga energi man ger varandra i gruppträning är det bästa med att leda pass tycker Annsofi. Hon gillar enkla och tuffa pass där man kan kötta och ta ut sig ordentligt om man vill, var och en utifrån sin egen förmåga.
Träning och friluftsliv har länge funnits med som en naturlig del i Annsofis liv. En f d fotbollstjej som älskar olika motionsformer. Beroende på årstid och hur lusten faller på kan det bli löpning eller cykling till skogs eller på väg. Ibland blir det skidåkning på längden eller utför och en annan gång hittar man henne i kajaken eller i vandringskängorna på något fjäll.

Annsofis leder ett pass byggt på intervallträning med styrka och kondition samt avslutningsvis ett längre avsnitt med behövliga rörlighetsövningar.


 
Våra Samarbetspartners