Club Active i Ljungskile
- rörelse och glädje för alla
Active Outdoor
Jan Lindgren
Jan har en mångårig träningserfarenhet med bakgrund inom kampsport. Under åren har han också ägnat sig åt många andra träningsformer såsom gruppträning, box och löpning. Han värdesätter glädjen i träningen och vill ha både kvalitet och kvantitet. Variation är viktigt för att uppleva glädje, förebygga skador samt bibehålla motivation och förbättra resultat. Även om Jan gärna springer fort är hans fokus att köra pass med olika underlag, sträckor, tempo och intensitet.
År 2017 började Jan aktivt med löpning och lyckades, med hjälp av sin filosofi med sakta upptrappning, regelbundenhet och ihärdighet, att efter 1,5 år  springa Göteborgsvarvet på 1 h 40 min. Därefter har han deltagit i många andra motionslopp.
I sitt ledarskap vill Janne bidra till att deltagarna själva ska utmana sig själva för att utvecklas och samtidigt bygga grunden för att vara skadefria. Viktigast av allt är dock såklart att behålla glädjen i varje pass.
Boel Sundberg
Active Moves
Boel är en träningsintresserad fysioterapeut som älskar friluftsliv och att vistas ute i naturen. Att vandra i fjällen med ryggsäck och tält är en semester helt i Boels anda. Hon har under sitt arbetsliv stor erfarenhet av hur viktig fysisk aktivitet är och lyckas kombinera denna kunskap med rörelseglädje och energi på sina pass. Du kommer helt klart vara positiv och glad efter ett pass med Boel.
Cicki Fredriksson

När Cicki leder pass gör hon det med en enorm glädje och energi vilket gör att deltagarna kämpar lika hårt.  Hon har en stelopererad rygg och har efter operationen successivt fått tillbaka ett fysiskt aktivt liv. Detta gör henne till en sann inspirationskälla för andra.
Att sätta upp mål och anta nya utmaningar är en drivkraft. Det har blivit flertalet lopp som inom både löpning och MTB: Midnattslopp, Kraftprov, Ljungskileslinga, Göteborgsvarvet, Hunneberg XC m.fl.  Cicki har jobbat i franska alperna två säsonger och älskar skidåkning, nya utmaningen är telemark! Dessutom ses hon ofta på cykel nerför olika downhill-utmaningar.

Musik är en viktig del i livet, Cicki älskar både dans och sång.

Active Moves ger en perfekt kombination av träning med musik och med Cickis musikaliska intresse kan vi utlova bra musik som är väl anpassade till rörelserna.

Karin Eriksson
Box samt Active MTB

Karin Eriksson är utbildad Boxinstruktör men har också genomgått flertal utbildningar riktat mot både traditionell gympa, aerobic samt Step up-instruktör.

Ända sedan början av 90-talet har hon instruerat och inspirerat motionärer på olika orter i olika klasser, ex medelgympa, hopplös gympa, step up, aerobics och box.

Utöver sin roll som instruktör är Karin aktiv motionär och syns ofta med joggingskor eller cykel i skogen, längs vägarna med gångstavar eller inomhus med en innebandyklubba i handen. Hon genomför årligen flera motionslopp och har bland annat sprungit ett 10-tal Göteborgsvarv. Vid flera tillfällen har hon hamnat på prispallen, både på MTB-lopp och löptävlingar. Under åren 2014-2015 genomförde hon en Svensk klassiker och hon har också under 2018 genomfört en egen Klassiker i Ljungskile.

Magnus Larsson

Verksamhetsansvarig VILLA MOTIONERA AB

Magnus Larsson är legitimerad sjuksköterska, certifierad massör, diplomerad massageterapeut, kinesiotapning och kunnig i löpskolning.

Han arbetar dagligen med massagebehandlingar och instruktion i redskaps- och kroppsviktsträning samt löpskolor. Det är inte heller ovanligt att han föreläser om muskellära och träning med fokus på kroppsmedvetenhet.

I ca 35 år har Magnus löptränat och sprungit lopp på längder från milen upp till 6-timmar. Springer allra helst i terräng.

På sommarhalvåret är han aktiv som kajakledare i Friluftsfrämjandet och leder turer och kurser. Cyklar även en del MTB och simmar gärna utomhus vår-sommar-höst. Tävlingsbakgrund i utförsåkning, men åker nu företrädesvis telemark.

Magnus vet vikten av att ha en bra grundstyrka, en väl balanserad kropp som är mjuk och rörlighet. Hans pass ger oss en möjlighet att uppnå detta.