Anmäl dig här
Club Active i Ljungskile
- rörelse och glädje för alla
Bli medlem i Club Active Ljungskile
Välkomna till Club Active Ljungskile
Motion, gemenskap och rörelseglädje för alla
Varken barn- eller vuxenverksamheten bedrivas under vårterminen 2021 med anledning av den rådande smittspridningen av Covid-19.

// Styrelsen
Årsmöte 2021
2021-01-20 21:13

Digitalt Årsmöte 17/2 - 2021

Intresseanmälan att delta på digitalt årsmöte

På grund av rådande omständigheter har styrelsen nu beslutat att detta år genomföra ett digitalt årsmöte. Som tidigare meddelats i kallelse kommer årsmötet hållas onsdag 17:e februari kl.19.00.

Det du behöver göra för att kunna delta på mötet är att skicka en intresseanmälan till Club Active Ljungskiles mail clubactiveljungskile@gmail.com senast måndag 15:e februari kl.24.00.

I intresseanmälan skriver du ditt namn och din mejladress. Kommer någon mer dela dator med dig under mötet vill vi gärna ha namn även på den personen.

Din mejladress är viktig då vi via den kommer skicka ut en personlig länk som krävs för att kunna delta på mötet.

Information angående procedurregler och ordningsregler för mötet kommer att skickas ut i samband med länken.

Motioner: Lämnas in skriftligen via mail så snart som möjligt men senast 8 februari.

Här kan du ta del av alla handlingar inför årsmötet:

Föredragningslista årsmöte 2021

Vår verksamhetsberättelse

Vår verksamhetsplan

Vår balansrapport

Vår resultatrapport

Valbereningens förslag till ny styrelse 2021

Vår revisors berättelse: kommer senare när pappren varit hos revisorn.

Eller ladda ner från //Dokument.

Ingen verksamhet under vårterminen
2021-01-10 19:37
❌❌❌❌Viktig nyhet❌❌❌❌

Vi har beslutat att vi tyvärr inte kommer bedriva någon verksamhet, varken för barn eller vuxna under våren.

Orsaken till vårt beslut är, som ni förstår, det rådande läget med begränsningar för att förhindra att spridning av Covid-19. Det är inte troligt att det blir möjligt att bedriva någon fungerade verksamhet inom rimlig tidsram.

Beslutet var inte särskilt svårt att fatta men det känns ytterst ledsamt. Vi har fantastiska deltagare och motionärer, både barn, ungdomar och vuxna. Alla våra ledare är ytterst engagerade och brinner för sina pass, så uppehållet känns tungt och tråkigt. Våra värdar som alltid gör en fantastisk insats genom att hålla ordning och ta emot deltagarna med ett leende hoppas vi stannar kvar i föreningen för SJÄLVKLART kommer vi igen! Då kommer vi alla ha väldigt mycket energi och glädje och bjuda på inspirerande pass, vi lovar!!

Har vi tur kommer restriktionerna avseende folksamlingar revideras så vi kan bjuda på utomhuspass för våra motionärer senare i vår.

Vi i styrelsen hoppas på förståelse för vårt beslut och vi hoppas framförallt att ni alla, var och en, kommer tillbaka till våra pass!
NYA RESTRIKTIONER
2020-11-17 10:35
Hej alla!
Pga folkhälsomyndigheten nya rekommendationer avseende sammankomster med max 8 pers kan vi tyvärr inte fortsätta med våra utomhuspass heller under tiden detta gäller!

Hjälp till och dela så budskapet sprids!

Barngrupperna fortsätter sin verksamhet enligt plan, vecka 48 är barnens sista pass.

Club Active Ljungskile
ALL INOMHUSVERKSAMHET PAUSAD TILLSVIDARE!
2020-10-29 16:37
ALL INOMHUSVERKSAMHET PAUSAD TILLSVIDARE!
Pga dagens direktiv där FHM avråder från att delta i idrottsträningar ställer vi in inomhuspass med omedelbar verkan!
Detta innebär att torsdagarnas och söndagarnas Active Moves och tisdagarnas Active Box är pausade tills nya direktiv når oss.

Vi uppmanar till att alla följer de nya direktiven för att minska smittspridningen.
Utomhuspassen på måndagar och fredagar hålls tills vidare men var vaksamma på att detta kan komma att ändras.

Vi hoppas att trenden med det ökade smittoantalet i Västra Götaland snart vänder så vi kan köra igång med våra pass igen.
Styrelsen Club Active Ljungskile
Anmälningssystem inför inomhuspass
2020-09-14 10:32

Hej

I oktober går Active Moves och Active Box in i Ljungskileskolans gymnastikhall. För att vi då ska kunna säkerhetsställa att de som vill träna på våra pass ska få plats, i och med den 50-personers gräns som för tillfället råder, kommer vi använda oss av Sportadmin medlemsapp och skicka ut kallelse/inbjudan till de passen som ni medlemmar brukar delta i. Ni kan då med enkelhet anmäla er i appen genom att klicka i ”Kommer” eller ”Kommer ej” ända fram till dess att passet startar.

För att bli kallad till de pass ni önskar har ni antingen redan blivit, eller kommer under denna eller nästa veckas utomhuspass bli uppskrivna på respektive pass av våra värdar. Om ni inte deltar denna eller nästa vecka på respektive pass mailar ni clubactiveljungskile@gmail.com så lägger vi till er på passen ni önskar.  Alltså är ni en gång uppskriven behöver ni inte göra mer än att anmäla er när kallelsen/inbjudan kommer ca ett dygn före passets start.

Vid förhinder att delta är det av vikt att avanmäla sig så platsen kan användas av någon annan medlem.

Hör gärna av er om ni undrar något.

Väl mött under höstterminen!

Styrelsen Club Active Ljungskile