Club Active i Ljungskile
- rörelse och glädje för alla
Bli medlem i Club Active Ljungskile
Anmälningssystem inför inomhuspass
2020-09-14 10:32

Hej

I oktober går Active Moves och Active Box in i Ljungskileskolans gymnastikhall. För att vi då ska kunna säkerhetsställa att de som vill träna på våra pass ska få plats, i och med den 50-personers gräns som för tillfället råder, kommer vi använda oss av Sportadmin medlemsapp och skicka ut kallelse/inbjudan till de passen som ni medlemmar brukar delta i. Ni kan då med enkelhet anmäla er i appen genom att klicka i ”Kommer” eller ”Kommer ej” ända fram till dess att passet startar.

För att bli kallad till de pass ni önskar har ni antingen redan blivit, eller kommer under denna eller nästa veckas utomhuspass bli uppskrivna på respektive pass av våra värdar. Om ni inte deltar denna eller nästa vecka på respektive pass mailar ni clubactiveljungskile@gmail.com så lägger vi till er på passen ni önskar.  Alltså är ni en gång uppskriven behöver ni inte göra mer än att anmäla er när kallelsen/inbjudan kommer ca ett dygn före passets start.

Vid förhinder att delta är det av vikt att avanmäla sig så platsen kan användas av någon annan medlem.

Hör gärna av er om ni undrar något.

Väl mött under höstterminen!

Styrelsen Club Active Ljungskile

Nu är det öppet för att boka sig till höstens aktiviteter med Club Active Ljungskile!
2020-08-11 15:01

För att anmäla sig så klickar man på knappen BLI MEDLEM följ sedan instruktionerna

Vuxengrupperna kommer att ha sina pass utomhus till att börja med. STARTAR VECKA 35

Måndag        17-18            Outdoor Active                     samling Ljungskileskolan

Tisdag           18-19            Active Stationsstyrka         samling Ljungskileskolan

Torsdag         18-19           Active Moves med Boel     samling Ljungskileskolan

Fredag           11-12            Active Low Impact              samling Villa Motionera

OBS! STARTAR VECKA 36 4/9

Söndag          18-19            Active Moves med Cicki     samling Ljungskileskolan

Barngrupper håller till i Ljungskileskolans gympahall och STARTAR VECKA 36

Tisdag           17-18            Active Redskap och Trampett 7-10 år

Tisdag           18-19            Active Redskap och lek 4-6 år

Torsdag         17-18            Active Redskap och Lek 4-6 år
Vuxenpass-vi flyttar ut!!
2020-03-27 19:43
Idag har regeringen gått ut med nya bestämmelser avseende otillåtna sammankomster för över 50 personer. Folkhälsomyndigheten rekommenderar oss att fortsätta motionera men inte ha närkontakt med varandra.

Med anledning av detta kommer Club Actives vuxenverksamhet från och med nu enbart köra utomhus, tills andra rekommendationer kommer.  På tisdagarna blir det inte någon Box  utan istället ett Outdoor-pass.

Välkomna till alla våra pass!