AKTUELLT!
Sommar med Club Active

UPPDATERAT: 20190820
Aktuellt:

• V 35 drar vi igång vuxenverksamheten!
  • Prova på våra pass gratis v. 35 och v. 36
  • V. 36 börjar terminen för barngrupperna.

OBS OBS OBS
Måndagstabata börjar inte förrän v 36 pga renovering av Linnéaskolans idrottshall!

Lägg gärna era synpunkter och önskemål på mail till : clubactiveljungskile@gmail.com

Club Active Ljungskile
Anmälan hösten 2019
2019-08-08 09:27
Nu är det öppet för att anmäla sig till höstens aktiviteter. Nytt är att vi startar upp lördagsbus igen, en föräldraledd verksamhet för de yngsta.
Vi sänker också åldern för ungdomar till 12 år för att varar med på våra vuxenpass, undantaget är Active Box.
Terminen startar vecka 35 för vuxengrupperna och vecka 36 för barn- och ungdomsgrupperna.
Som vanligt är de två första veckorna "prova på"

Varmt välkomna

Kryssa en vän!
2017-10-15 21:44
Du vet väl att du kan bjuda med en vän som inte är medlem på ett gratispass? Du som är medlem i Club Active Ljungskile är vår absolut bästa ambassadör. Av just den anledningen har vi skapat något som vi kallar "Kryssa en vän". En gång under terminen kan du bjuda med en vän på ett valfritt pass och be värdarna Kryssa baksidan på ditt träningskort. Kanske väcker du en väns intresse som bestämmer sig för att bli medlem. Ju fler vi är desto roligare pass!

Vi blir nu Club Active Ljungskile!
2016-12-30 15:40
Club Active
Ljungskile Gymnastikförening har officiellt bytt namn och blir nu Club Active Ljungskile!

Igår, torsdag kunde vi lansera nyheten om vårt nya namn på ett välbesökt Skinkgympa-pass, med hela 80 st aktiva! Oerhört kul!

Detta är ett delmål som nåtts efter ett två års långt förändringsarbete. För två år sedan blev styrelsen tvungen att ta ett beslut om att en förändring i föreningen behövdes till. Föreningen hade de två senaste åren tappat en tredjedel av sina vuxna medlemmar vilket bland annat innebar ett negativt resultat i de ekonomiska rapporterna. Föreningen var och är en välmående förening som klarar av ett par dåliga år men den negativa trenden behövde vändas ganska omgående för att säkra en fortsatt verksamhet där utbildade och kvalificerade ledare och ett brett utbud är en självklarhet.

Vårt beslut ledde till fyra utspridda arbetsdagar där styrelsen bjöd in och engagerade, ledare, värdar och medlemmar i olika delar av processen. Vi genomförde bland annat marknadsanalyser, sammanfattade föreningens styrkor och svagheter och ställde dom emot föreningens möjligheter och ev hot.

Arbetet har resulterat i flera viktiga slutsater som i sin tur ligger till grund för en handlingsplan. Att byta namn och förtydliga vår verksamhet gentemot kund är ett delmål på vägen som vi nu precis att börjat implementera! Det ser vi fram emot med stor spänning!

Har du frågor kring vårt arbete är du mer än välkommen att kontakta vår ordförande Brynja Brynjarsdottir, 0705-521711 eller lägg ett mail till clubactiveljungskile@gmail.com. (vår gamla e-post adress är naturligtvis fortfarande aktiv)

Vi önskar er en god fortsättning och ett gott nytt år!
2016-08-29 10:59

Passa på! Denna veckan är andra och sista PROVA-PÅ veckan! Ta med vänner, bekanta & grannar och testa på vårt höstschema. Nu kan du skriva ut schemat (bifogat i bild) eller spara ned på telefonen för att enkelt planera in våra pass i vardagen.

Från och med nästa vecka krävs terminskort - TRÄNA en hel termin för 450kr! Anmäl dig redan idag här.

Välkomna!

OBS!! 20160902 - Tiden för lördagsbus är fel på schema - rätt tid är 9:30-11:00. Uppdatering av bild sker snarast möjligt.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..